U bevindt zich hier:

Anderen over ons

Het Onderzoeksbureau Noord-Holland Noord heeft grote meerwaarde voor opdrachtgevers, zij kunnen putten uit grote ervaringen en veel beschikbare data. Ook dragen opdrachtgevers bij aan een beter beeld van de gezondheid in NHN!

Nico Plug, voormalig directeur GGD Hollands Noorden

Bij de projecten Fitte start en RealFit  maken we gebruik van het onderzoeksbureau van de GGD. Samen met hen hebben we evaluatieformulieren ontwikkeld. Doordat we Fitte start en RealFit evalueren, de projecten en de deelprojecten, hebben we goed inzicht in de sterke en zwakke punten van de projecten. Zo kunnen we op tijd bijsturen voor een optimaal resultaat.

Jolanda ter Woorst, projectleider Fitte Start en RealFit

Door ons is het onderzoeksbureau van de GGD gevraagd om een klanttevredenheidsonderzoek te doen onder de ketenpartners van het Veiligheidshuis.

Dit is een mooi onderzoek geworden, volledig ondersteund door het onderzoeksbureau en met onze wensen er netjes in. Er is een goede en degelijke rapportage opgeleverd. Daarnaast een mooie infographic, waarin de resultaten kort, helder en inzichtelijk worden gepresenteerd. Dit is (in ieder geval niet door ons) op deze wijze te doen. Bij een volgend onderzoek maken we zeker weer gebruik van het onderzoeksbureau! 

Anton Wildöer, Hoofd Veiligheidshuis Noord-Holland Noord